Kära Rotary-vänner,

Det är nu några veckor sedan jag hörde av mig till er inför påsken. Hoppas fortfarande att ni alla är på benen och ingen har drabbats av Covid-19. Calle och jag är friska och försöker att noga följa de riktlinjer som kommer från våra myndigheter. Nedan finner ni några frågor som jag önskar svar på samt information från 10-klubbsmötet den 21 april (online-möte på datorn).

VÅR EGEN KLUBB

Alla våra egna möten under resten av våren och fram till slutet av juni är ju inställda enligt rekommendationer från Distriktet. Jag vill därför fråga er ifall det finns intresse för alternativa sätt att mötas för att hålla kontakten, självklart med det rekommenderade avståndet på ca 2 meter från varandra:

1. Är det någon som är intresserad av att träffas för promenad tillsammans?
2. Är det någon som är intresserad av att träffas för en gemensam lunch?
3. Är det någon som är intresserad av online-möte för att pratas vid? Om ja, kan jag ordna möten via Microsoft Teams och maila ut en inbjudan till intresserade.
4. Är det någon som behöver hjälp av något slag?